Klantenservice

Kemper fietsen is naast vouwfiets specialist ook al bijna 20 jaar specialist voor kinderfietsen.

Voorraad

Wij doen er dan ook alles aan om de voorraad zoveel mogelijk op niveau te houden maar gezien het aantal artikelen is dat niet altijd mogelijk. Neem dan ook gerust contact met ons op als u een elektrische fiets met zekerheid binnen een bepaalde tijd wil hebben. Natuurlijk nemen wij ook contact met u op als wij uw bestelling niet direct kunnen leveren.

Vragen?

Heeft u vragen over een bestelling? Een product? of iets anders? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op:Per mail: info@kinderfietswinkel.nlPer telefoon: 070 345 96 96

Klachten?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kinderfietswinkel.nl. Wij leren graag van uw opmerkingen en zoeken graag naar een passende oplossing.Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.